Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Bietjescarpaccio met spek geitenkaas en walnoten


  • Ingredienten:
4 kleine gekookte bietjes - 3 eetlepels olijfolie - 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn of kruidenazijn - versgemalen peper - 2 theelepels pittige mosterd - 3 theelepels honing - 3 lente-uitjes - 2 eetlepels versgehakte peterselie - 100 gram jonge geitenkaas - 100 gram magere spekreepjes - 50 gram gepelde walnoten
  • Beschrijving:
Pen de bietjes en snij deze bijvoorbeeld met een kaasschaaf in mooie dunne plakken. Uiteinden niet gebruiken. Maak een dressing van de olie, azijn, peper, moster en honing. Was de lente-uitjes en snij deze in dunne ringetjes. Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan. Verkruimel de geitenkaas.Verdeel de bietjes in een mooie vorm over de borden. Verdeel hierover de geitenkaas, walnoten, spekjes, lente-ui en gehakte peterselie. Verdeel de dressing hierover en laat even intrekken.

Reacties op Bietjescarpaccio met spek geitenkaas en walnoten

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: