Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Bietjescarpaccio


  • Ingredienten:
2 gekookte bietjes (schaaltje a 4 stuks)
? 4 eetlepels gesmolten roomboter
? vierseizoenenpeper
? Grana Pardano of Parmezaanse kaas (stukje)
  • Beschrijving:
Met scherp mes 2 bietjes in plakjes van 2 mm dik snijden. Bietjes dakpansgewijs op platte serveerschaal rangschikken en bestrijken met 4 eetlepels gesmolten roomboter. Schaal afdekken met magnetronfolie. Bietjes in magnetron ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) verwarmen. Folie verwijderen en bietjes royaal bestrooien met peper en in grove krullen geschaafde kaas.

Reacties op Bietjescarpaccio

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: