Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Carpaccio gemarineerde ossenhaas


  • Ingredienten:
200 gram (stuk) rauwe ossenhaas
2 eetl. citroensap
zout
peper
4 eetl. extra vergine olijfolie
55 gram parmezaanse kaas, dun geschaafd
4 eetl. bladpeterselie, fijngesneden schijfjes citroen voor garnering
ciabatta of focaccia
  • Beschrijving:
snijd met een scherp mes de ossenhaas in flinterdunne plakjes en verdeel ze over 4 borden doe het citroensap in een kommetje en voeg naar smaak zout en peper toe klop de olijfolie erdoor en giet de dressing over het vlees dek de borden af met huishoudfolie en laat 10-15 min. staan om het vlees te marineren verwijder de folie leg in de midden van elk bord de plakjes parmezaanse kaas en strooi er de peterselie over garneer met schijfjes citroen en dien op met vers brood

Reacties op Carpaccio gemarineerde ossenhaas

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: