Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Bietjescarpaccio


  • Ingredienten:
450 g gekookte bietjes schoongemaakt en
geschild, 2 zacht zure appels geschild, 2 flinke sjalotjes gesnipperd, 6 augurken in kleine blokjes, 2 a 3 eieren hardgekookt en fijngehakt, 4 eetlepels mayonaise, 5 eetlepels piccalilly, Amsterdamse uitjes (of zilveruitjes) gehalveerd.
  • Beschrijving:
Snijd de bietjes in dunne plakjes. Steek het klokhuis uit de appels en snijd de appels in dunne plakjes. Meng de piccalilly met de mayonaise, de blokjes augurk en de sjalotsnippers en voeg naar smaak zout, peper en eventueel wat suiker toe. Leg de plakjes appel en bietjes om en om in een cirkel op een plat bord. Decoreer de carpaccio met dotjes van de piccalillydressing, eikruim en Amsterdamse uitjes. Serveer goed koud gekoeld.

Reacties op Bietjescarpaccio

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: