Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Exclusieve sachertaart


  • Ingredienten:
130 gr. boter * 40 gr. poedersuiker * vanille * zout * 6 eidooiers * 140 gr. chocolade * 180 gr. eiwit * 180 gr. suiker * 130 gr. bloem
  • Beschrijving:
Voor het botermengsel de boter met de poedersuiker, vanille en zout zalvig roeren. De dooiers er stuk voor stuk door roeren. De chocolade smelten en toevoegen. Het eiwit met de suiker schuimig kloppen. Eerst een klein beetje schuim door het luchtige botermengsel roeren, en daarna de rest doorspatelen. De bloem zeven en als laatste luchtig door het beslag scheppen. Vul een vorm van 23 cm. met het mengsel. De taart 40 min. bakken op 180 C. De tarat vullen met frambozenconfiture en glaceren met chocoladeglazuur. Die maken we door 300 gr. suiker en 120 gr. water in te koken en vervolgens 250 gr. chocolade (puur) toe te voegen.

Reacties op Exclusieve sachertaart

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: