Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Ijs met warme stoofpeertjessaus


  • Ingredienten:
1 bakje stoofpeertjes (panklaar, koelvak, 400 g)

1 theelepel kaneelpoeder

2 eetlepels witte basterdsuiker

1/2 zakje amandelschaafsel (a 45 g)

8 bolletjes vanilleroomijs

1 spuitbus slagroom light (250 ml)
  • Beschrijving:
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en suiker erdoor roeren. In droge koekenpan amandelen roosteren. Over vier coupes ijs verdelen. Warme saus erbij schenken. IJs met slagroom en amandelschaafsel garneren.

Reacties op Ijs met warme stoofpeertjessaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: