Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Fazant met oesterzwammen


  • Ingredienten:
2fazanten,500gr oesterzwammen,1appel,2sjalotten,100gr verse kaas,1vleesboillonblokje,1flesje room,bakboter,scheutje cognac,thym,boter,bloem,p+z.
  • Beschrijving:
kruid de fazant met p+z en wat thym.vul de fazant met de geschilde en in stukjes gesneden appel en de verse kaas.korst de fazant langs beide zyden in de hete bakboter.laat ze garen.bedruip ze af en toe en doe er na 30min. de fyngesneden sjalotten by.flambeer de fazant met de cognac.wryf de oesterzwammen schoon,snyd ze in reepjes en stoof ze in een nootje bakboter.doe er de room by en het vleesblokje.duw de appel en het kaasje(vulling van de fazant)samen met de jus van het vlees door een zeef en doe dit by de zwammen.bind de saus met wat bloem opgelost in gesmolten boter.versnyd de fazanten.presenteer er de saus by.

Reacties op Fazant met oesterzwammen

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: