Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Varkenshaas in witte wijnsaus


  • Ingredienten:
1 varkenshaas van 275 gr
3 teentjes knoflook
fijngesneden peterselie
droge witte wijn
1 pakje campina frisse room
zout
peper
maggi kruidenbouillon in knijpfles
  • Beschrijving:
Snijd de varkenshaas in ca. 8 stukken. Sla deze stukken plat in een stuk doorzichtig folie. Kruid de stukken met peper en zout en bak ze in de koekepan aan weerszijden lekker bruin en gaar. Haal het vlees uit de pan. Pers de knoflookteentjes en fruit deze in de koekepan aan in het bakvocht van de varkenshaas. Blus af met een scheut droge witte wijn. Voeg dan het pakje room toe en roer het even goed door. Tot slot een kneepje kruidenbouillon toevoegen en fijngesneden peterselie. Naar eigen smaak eventueel nog peper en zout toevoegen.

Reacties op Varkenshaas in witte wijnsaus

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: