Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Cassoulet van eend en varkensvlees


  • Ingredienten:
-300 g witte bonen
-2 eendenborsten
-300 g ontbeende varkenskoteletten
-100 g borstspek
-2 tomaten
-1 ui + 2 kruidnagels
-1 wortel
-2 tenen knoflook
  • Beschrijving:
-week de bonen een nacht in koud water
-laat ze 's ochtends uitlekken en zet ze op in 1,5 liter water
-voeg de wortel, de looktenen, peper en zout en de ui waarin de kruidnagels steken erbij
-laten pruttelen op klein vuur tot de bonen zacht zijn
-giet door een zeef, maar bewaar het kookvocht
-snij het vlees in blokjes- bak het vlees bruin
-voeg de in stukken gesneden tomaten toe en het kookvocht van de bonen
-laat 30 min stoven en voeg de bonen weer toe
-roer voorzichtig en serveer het gerecht bestrooid met peterselie

Reacties op Cassoulet van eend en varkensvlees

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: