Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Asperges met opperdoezer en truffeldressing


  • Ingredienten:
500 g asperges
8-10 Opperdoes aardappelen
1 ei, hardgekookt, fijngeprakt
25 g truffel (vers of potje van Oil & Vinegar)
Voor de dressing
2 el witte wijnazijn
1 el truffelolie
1 el olijfolie
1 el bouillon
1 tl rodewijnazijn
zout & peper
  • Beschrijving:
Schil de asperges en verwijder een paar cm van de houtachtige onderkant. Laat het 'afval' 10 min zacht koken en zeef. Kook de asperges in 15 a 20 min gaar in de aspergefond. (Bewaar het kookvocht als basis voor soep).
Kook intussen ook de Opperdoezers in 20 min gaar.
Meng de ingredienten voor de dressing en breng op smaak met wat zout en peper. Meng er het ei door en verwarm de dressing even, maar laat hem niet koken.

Reacties op Asperges met opperdoezer en truffeldressing

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: