Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Carpaccio met artisjokken truffel en eendelever


  • Ingredienten:
250 gram ossenhaas heel dun gesneden(slager) of runder 2 el pijnboompitten even geroosterd 1 blikje artisjokken 1 truffel heel fijn gesneden 2 el kappertjes 125 gr stukjes parmezaanse kaas ca. 1 tl truffelvinagrette ca. 2 el eendeleverkrullen 1 teentje knoflook 2 tl olijfolie.
  • Beschrijving:
Meng de olijfolie met het uitgeknepen teentje knoflook.Borden met knoflookolie bestrijken. Ossenhaas op de borden verdelen. Verdeel nu de stukjes artisjokken, de pijnboompitten, de stukjes truffel, de eendeleverkrullen, de kappertjes en de parmezaanse kaas over de borden. Druppel nu de vinaigrette er over.

Reacties op Carpaccio met artisjokken truffel en eendelever

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: