Kerstmis-Recepten.nl

Kerst - Recept Carpaccio van rosbief


  • Ingredienten:
200 gr rosbief

2 el balsamico-azijn

4 el pijnboompitten

1 sjalotje

1 klein blikje gemengde paddestoelen

versgemalen peper

zout

1 el parmezaanse kaas



(eendenleverkrullen)
  • Beschrijving:
Smeer 4 bordjes in met de balsamico-azijn en leg de plakken rosbief er dakpansgewijs bovenop. Strooi er wat peper over.

Snij het sjalotje in dunne ringetjes en fruit ze lichtbruin in een beetje boter. Leg ze op een stukje keukenrol om uit te lekken.

Rooster de pijnboompitten.

Verwarm de gemengde paddestoelen licht met wat zout.

Verkruimel de sjalotjes over de rosbief, verdeel er de paddestoelen over en strooi er daarna de pijnboompitten en de parmezaanse kaas erover.



(Als je ze kunt krijgen: garneer eens met eendenleverkrullen: verrukkelijk!)

Reacties op Carpaccio van rosbief

  • Nog geen reacties op dit recept...
Plaats een bericht:
Naam:
Email:
Anti spam:
1+1=?
Bericht: